Supica de pui cu multe galuste

de cismaru_nicoleta in Supe, 16 Mar 2011 | 4143 vizualizari

 

Imi place mult supa de galuste si imi amintesc ca atunci cand eram mica porecla mi-era galusca,,:))...tocmai pt ca de prindeam oala cu supa mancam toate galustele si lasam doar zeama...:)):)):))

 

INGREDIENTE

  • Un spate de pui(eu am avut de casa,trimis de mama)
  • 4 morcovi
  • 2 radacini patrunjel
  • 1/2 radacina telina
  • gris
  • un vf de cutit praf de copt
  • frunze patrunjel
  • 2 oua
  • sare 
  • piper

 

Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supica de pui cu multe galuste:

Am curatat legimele,le-am taiat fasii si le-am pus la fiert alaturi de spatele de pui.

Cand spatele a fost fiert,am l-am scos pe o farfurie,am strecurat supa de surplusul de grasime si am pus-o din nou la fiert

Intre timp am pus ouale intr-un castronel cu un vf de cutit de sare si unul de praf de copt,am omogenizat sa ramana nici prea moale nici prea vascos si l-am pus langa supica cam 20 minute pana legumele s-au fiert in intregime..

Am potrivit cu sare si piper,apoi cu o lingurita am pus din compozitia galutelor in supa ce fierbea pe foc mediu..

Am presarat frunze de patrunjel si am mai dat intr-un clocot si gata

Pofta buna

TIPS-URI

1

praful de copt asigura o reusita 100% a galustelor...sa iasa moi si pufoase

Daca ti-a placut reteta noastra "Supica de pui cu multe galuste" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Supa de rosii cu galuste pufoase de gris