Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.
citeste mai mult
Imi place mult supa de galuste si imi amintesc ca atunci cand eram mica porecla mi-era galusca,,:))...tocmai pt ca de prindeam oala cu supa mancam toate galustele si lasam doar zeama...:)):)):))
Am curatat legimele,le-am taiat fasii si le-am pus la fiert alaturi de spatele de pui.
Cand spatele a fost fiert,am l-am scos pe o farfurie,am strecurat supa de surplusul de grasime si am pus-o din nou la fiert
Intre timp am pus ouale intr-un castronel cu un vf de cutit de sare si unul de praf de copt,am omogenizat sa ramana nici prea moale nici prea vascos si l-am pus langa supica cam 20 minute pana legumele s-au fiert in intregime..
Am potrivit cu sare si piper,apoi cu o lingurita am pus din compozitia galutelor in supa ce fierbea pe foc mediu..
Am presarat frunze de patrunjel si am mai dat intr-un clocot si gata
Pofta buna
1
praful de copt asigura o reusita 100% a galustelor...sa iasa moi si pufoase
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.
citeste mai mult